Klaču Bāba rakstīja: Luna* rakstīja:Gribeju tik pateikt, ka musu mazaja dejotaju pasaule vis nav vienkarsi. Daudzi dejotaji runa par lastu uzliksanu. Bet tas ir realitate!!!
Kad skatos un domaju, kadi cilveki uzvar, tad dazreiz to nesaprotu.
Bet nesen uzzinaju, ka viena dejotaja mate ir ista ragana, kas laikam pa naktim taisa melno magiju, jo pa dienu telo tadu nevainigo, ka sausmas. Sakuma es nevareju noticet. Bet tad saku petit si dejotaja rezultatus un citas lietas. Tad sapratu, ka ta ir patiesiba.
Jo ka var tads dejotajs gut tik labus panakumus. Vins tacu nav nopietns. Ja es saprotu, ka dejas ir vajadziga nauda. Tur neko nevar darit. Tads ir sis sports un tas ir normali. Es ari domaju, ka nabagajiem te nevajadzetu aizrauties.
Sakuma Latvija vinam ari ne parak gaja, tad mate saka darit sitas lietas un vinam saka paradities rezultati. Tagad vina savu magiju virza uz citu vietu.
Es tikai gribeju teikt, ka vajag uzmanities no sitadiem cilvekiem. Jo ne jau vina viena ar to var nodarboties. var ari kads cits. Es tikai zinu par vinu.
Es pat domaju, ka vina visus, kas tai ir slikti darijusi vai vinas bernam --- ir atriebusies. Vina var visadas slimibas uzsutit, vientulibu, neauglibu, nelaimes, pat navi (man pat aizdomas par to). Tagad ceresim, ka vina iet prom, prom uz visiem laikiem!!!
Nu tu gan izlēji... Kāda ragana? Ko tu tur murgo? Tu tam tici? Kura tad tā ir?
Nu ko, meklējam raganu, ko sadedzināt?? Ha-ha-ha...
Dedukcija pēc teksta:):
1. Tātad tā ir kāda latinista māte.
2. Rakstītāja/as konkurenta māte.
3. Dejotājs, kuram sākumā nav īpaši it kā veicies pēc tam sācis veikties...
4. Vins tacu nav nopietns (cit.). Kādā ziņā? Vai dejojuma ziņā, vai dzīvē??? Drīzāk jau par dejām iet runa...
5. Māte- ragana
visiem par savu bērnu ir atriebusies... hm... Daudzas normālas mātes šajā sakarā ir raganas:)
6. Iet prom uz visiem laikiem... Te jāpadomā - vai iet prom no dejām, vai dejos citā valstī?? Vai kā???
Parametriem atbilstošie dejotāji:
1. Smolko - derētu visi punkti, izņemot par dejas nopietnību...hm.. Gan deja nopietna, gan arī dejotāja tēls uz laukuma gana nopietns... Bet, iespējams, ka rakstītājam/ai šī dejotāja dejojums neliekas nopietns...hm... Prom Marts var aiziet...tas fakts... Izņemot, protams, punkts par atriebību. Kas un kam ir atriebts - tas tā ļoti interesanti..
2. Kalva - derētu gandrīz visi punkti, izņemot par to dejas nopietnību, tāpat kā Smolko gadījumā, es tā kā nesaprotu šo ideju rakstītāja variantā...
Kalva gan ir jautrāks par Smolko, bet, vai nenopietns??? Prom aiziešana it kā der.
3. Junelis - derētu gandrīz visi punkti, izņemot ari nenopietnību...bet nu šeit var padomāt gan - bieži maina partneres - nenopietns... bet prom gan viņš nekur netaisās... Kaut gan, ko var zināt???
4. Treijs - Treijs laikam atkrīt pēc daudziem punktiem - gan nopietns, gan nekur nebrauks, gan dejās veicies jau no bērnības...
5. Frickauss - ļoti noslēpumaina personībā... daudzi punkti tā kā derētu... bet arī..pārdomas par punktu nenopietns...
6. Puniņš - domāju, ka atkrīt uzreiz pēc 2 punktiem...
Secinājumi:
Aprakstam derētu 4 dejotāji, bet domāju, ka Smolko jāņem ārā. Nu es nekādi nevaru viņu ietilpināt punktā - nenopietns dejotājs. Pat, ja autors ir dīvaini domājošs.. nu, nevaru un viss.
Atliek Kalva, Junelis, Frickauss.
Kuram tad māte ir ragana??
))
No kuras tad mums visiem ir jābaidās??? Ha-ha-ha!!!
Un svarīgs punkts Nr.2. Rakstītaja konkurenta māte... ir ko padomāt...
Kura pa naktīm burās???