Sporta deju forums

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forums par notikumiem Latvijas Sporta deju pasaulē

2 posters

Vecāku komiteja

Palidziba

Number of posts : 1

Vecāku komiteja Empty Vecāku komiteja

Post  Palidziba Sestdiena Marts 17, 2012 11:20 am

Ja uzskatat, ka federācija un/vai dažu sacensību organizātori rīkojas negodīgi, bet baidaties tieši griezties federācijā, tad ir nepieciešama cita organizācija, kas ar to nodarbotos. Pieļauju, ja mēs izveidotu šādu organizāciju (iekļaujot šajā organizācijā vecākus, dejotājus vai citus pārstāvjus no visiem klubiem, tad būtu iespējams līdz minimumam samazināt negodīgu tiesājumu riskus, mēģināt panākt datu ievades kontroli un citādi uzlabot mūsu dzīves, jo ir arī cita veida negodīgumi pat klubu iekšienē!!! Pa vienam mēs esam vāji, bet kopā mēs būsim spēks!!!!
    Ja ir interese, rakstiet un mēģināsim kopīgiem spēkiem cīnīties!

palidziba88@inbox..lv
    Afanas

Number of posts : 4

Vecāku komiteja Empty Re: Vecāku komiteja

Post  Afanas Sestdiena Marts 31, 2012 12:23 pm

Palidziba rakstīja:Ja uzskatat, ka federācija un/vai dažu sacensību organizātori rīkojas negodīgi, bet baidaties tieši griezties federācijā, tad ir nepieciešama cita organizācija, kas ar to nodarbotos. Pieļauju, ja mēs izveidotu šādu organizāciju (iekļaujot šajā organizācijā vecākus, dejotājus vai citus pārstāvjus no visiem klubiem, tad būtu iespējams līdz minimumam samazināt negodīgu tiesājumu riskus, mēģināt panākt datu ievades kontroli un citādi uzlabot mūsu dzīves, jo ir arī cita veida negodīgumi pat klubu iekšienē!!! Pa vienam mēs esam vāji, bet kopā mēs būsim spēks!!!!
    Ja ir interese, rakstiet un mēģināsim kopīgiem spēkiem cīnīties!

palidziba88@inbox..lv

Man skiet, ka jo vairak iejaucamies, jo negodigaku pasi so pasakumu padaram. Kas vienam skiet nepareizs, tas otrm pareizs. Vecaki, naciet tak pie prata un nejaucieties ieksa, bet baudiet deju skaistumu! Ja man skiet, ka kaimins nepareizi stada rozes sava darzina, es tak neeju ar siksnu vinu paraudzinat. Es varu priecaties par skaistu darzu vai stadit savejo. Tomer, ja jums skiet, ka esat gudraki par federaciju, ludzu, topiet par deju treneriem un tiesnesiem un stradajiet kopa ar to.

Tagad ir Ceturtdiena Novembris 21, 2024 10:43 am