Kādās Jūs vietās saliktu dejotājus šajā un arī citās grupās?
Kad balsojiet, pasakiet savas domas...
Temiids rakstīja:Lasu, lasu un brīnos... tik daudz Puniņa kritiķi pēkšņi savairojušies. Skaidrs, ja es nenāku forumā, tad spēki sveras uz Treja pusi.
Ko varu pateikt - Puniņš Treju izkapās latīņos un 10-dejās!!! Tad redzēsiet!!!
RedRose rakstīja:Kādas ir Jūsu prognozes?
Kādās Jūs vietās saliktu dejotājus šajā un arī citās grupās?
Kad balsojiet, pasakiet savas domas...
Sadomazo rakstīja:
Ko varu teikt? Tu gandrīz precīzi manas domas finālam esi izlikusi...kā gribētos, lai būtu... tie pēdējie trīs gan stāvēs citādāk pusfinālā....
Es gan vēl šaubos starp Puniņa un Frickausa vietu...
BET - PATS GALVENAIS - ČEMPIONS BŪS SMOLKO!!! To taču var jau saprast. Ne jau tāpēc, ka labāks par Suvorovu. Bet tā tam būt, jo politika to nosaka.
Temiids rakstīja:
Bet visticamāk būs tā:
1.Smolko
2.Suvorovs
3.Kalva
4.Puniņš
5.Frickauss
6.Treijs
Tetra rakstīja:
man liekas bus ta:
1.Smolko
2.Suvorovs
3.Kalva
4.Frickauss
5.Treijs
6.Punins, ja vins vispar tiks finala.
Gan jau pa chomam sho ielaidis, kaa jau vienmeer.
espanj rakstīja:1.Smolko
2.Suvorovs
3.Treijs
4.Puniņš
5.Kalva
6.???
.....
Fickauss
Inga Skudra rakstīja:
Tapat kā arī Suvorovu stumj lejā... Pagaidām nesaprotu, kāpēc?? It kā tas Smolko nav nekāds īpašais... ne tur sakari, ne nauda... tiešām nezinu, kas tur ir.
Klaču Bāba rakstīja:
8.Sergejs Zaļeskis - Laima Ozoliņa, Daugava
...Zaleckis nav finālā???...
...Zaleckis tiešām nav finālā???...
...pat Trejs Zaleckim priekšā...
...Laimiņai kleita... ne pārāk...
...dejoja tikai kleita...
Zeme rakstīja:Vai kāds tomēr noriskēs par jauniešu grupu izteikt prognozes...???
Un, ja kas, Frickausīts nemaz nav piereģistrējies... Ja nu nedejos pieaugušo grupā?
Baksa rakstīja:
Ļoti gribas cerēt, ka arī Latīņu čemiponāts būs tik pat godīgs, kāds bija standartčempionāts!!!!
Antonio B. rakstīja:Baksa rakstīja:
Ļoti gribas cerēt, ka arī Latīņu čemiponāts būs tik pat godīgs, kāds bija standartčempionāts!!!!
Tici man! Visi uz to cer!!!
Zeme rakstīja:
Jūs par velti te visi stresojat. Ivuškāns parasti organizē diezgan godīgas sacensības.
Inga Skudra rakstīja:
Realitāte - latiņamerikas dejas atrodas uz kritiskās robežas - 3 potenciāli perspektīvi dejotāji!!! Standarts tikai nedaudz perspektīvāks - 8 dejotāji. Vai tas nav traģiski???
Latvijā sāk trūkt naudas dejotājiem. Dejotāji pamet dejas!!! Ja Federācija neko nedarīs - Latvijā šis sports izsīks pavisam. Bet izskatās, ka Federācija tomēr kaut ko dara!!! Lai veicas dejotājiem un Federācijai!!!