Joker rakstīja:Bet ar to viss nebeidzas - KADAM tas galigi nepatik - un TAS SPECIALI negrib ievietot sava web sho rezultatu, kur var redzet, kas noticis. ievieto izlaizhot Frickausu.. ta luk!!!
Luk komentari no VD web:saulja - 2011-10-04 09:20
Vai te ir atspoguļoti visi LV pāru rezultāti????????????????????
Cik zinu dejoja vēl viens pāris!
Būs ļoti interesanti izlasīt kāda iemesla pēc tieši šis pāris ir aizmirsies ievietot...
PRETĪGI! IR TAS KAS NOTIEK. Pretīgi noskatīties.
saulja - 2011-10-04 09:24
39. - 40. Valters Janis Frickauss - Liva Orleane Latvia 139
Tiešām tik ļoti kādam traucē bez Voicehoviča arī šie jaunieši? Ticiet man , jūsu metodes neko viņiem nepadarīs!
Jūtu līdzi šeit prevalējošiem garīgi nabagajiem!
Velak seko vaja atvaivoshanaas:admin - 2011-10-04 10:19
Paldies par aizrādījumu! Valtera un Līvas rezultātu neizlaidu tīšuprāt, bet neuzmanības dēļ. Tūrpmāk, lūdzu necelt uzreiz histērijas, bet vienkārši uzrakstīt man vai piezvanīt (e-pasta un tālruņa nr. ir norādīts sadaļā ''Administrators''). Izveidojot šo web lapu par mērķi izvirzīju iepazīstināt ar VISU mūsu pāru rezultātiem, bet kā redzat esmu tikai cilvēks un mēdzu kļūdīties ne tikai uz parketa dejojot, bet arī rakstot ziņojumus.
Jautajums ir shads:
Kursh un kapec nemil FRickausu????
Tas viss attiecas ne tikai uz Frickausi! Veronika savā mājas lapā publicē tikai tos rezultātus, kurus
tikai viņa atzīst par vērtīgiem, pagaidām nesaprotamu iemeslu dēļ.
Tas, ka viņa uzsver svarīgas sacensības Grand Slam - ir labi (bet tas jau nav Pasaules Čempionāts galu galā). Tikai viņasprāt tādas svarīgas tās ir LA programmā...un it kā "nejauši" aizmirstais Frickauss pierāda, ka interese viņai ir par kaut kādiem viņai vien zināmiem,
īpašiem dejotājiem. Interesanti, kuri tie ir?
Pavērosim pēcāk...
Bet tieši tik pat svarīgas GRAND SLAM sacensības ST viņa nemaz nenopublicē!!!Kā to saprast? LA ir svarigāki, vai? Vai arī tur kāds
īpašs dejotājs
jānorāda (saprotams, izņemot Frickauss)? Kāpēc tieši šīs sacensības tika viņas mājas lapā tā uzsvērtas??? Parasti tie būtu rezultāti
zem PČ, atverot. Veronikai uzlikts
virs PČ. Kas tur par intrigu? Varbūt viņa centās pēc iespējas ātrāk notušēt PČ rezultātus, kur kāds "savējais" izgāzās..? Kurš tad ir Veronikai "savējais" - Freimanis, Čiapass vai kāda no viņu partnerēm? Nesaprotu. (Ja viņa būtu ST GS publicējusi, es nebūtu tā iedziļinājusies. Tagad vienkārši paliek interesanti - kur tas suns aprakts?)
Vai arī otrādi un galvenokārt - ST netiek publicēts,
jo Kalniņš apdejojis Ābolu? Tas tik ir ko vērts!! Bet labāk par to noklusēt, jo laikam tas Kalniņš Veronikai tā īsti nepatīk vai arī Freiberga nepatīk...? Vai arī Veronikai ST liekas mazāk svarīgs par LA? Vai arī Ābols ir "savējais"? Kā tur īsti ir ar to godīgo attieksmi pret visiem?
Vēlreiz:
WDSF Grand Slam St. Petersburg Adult Standard (152 pāri)43. - 44.Gundars Kalnins - Madara Freiberga
49. - 50.Ronalds Abols - Santa Vitenberga
Es vēl speciāli gaidīju - nopublicēs vai nē. Tomēr - nē!!! Rezultāti jau labu laiku stāv LSDF mājas lapā! Teikt, ka nepamanīja, būs grūti... Nav ņemts verā arī tas, ka ST GS sacensības bija svarīgākas, jo dejoja 152 pāri, kamēr LA GS tikai 100 pāri. Un sacensības notika vienlaicīgi!!! Arī IDSF mājas lapā apskatāmas blakus!